Import data for testing purpose

1C:Enterprise platform integration capabilities and techniques

#1
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

I want to test program written 1S, So  I would like to add data to the catalog. But my program have a very many catalogs, data processors, registers, document, report.....  So How can i test my program. Please help. And  have a program testing module in 1C ?

 
#2
People who like this:0Yes/0No
Administrator
1C:Professional
Rating: 8
Joined: Jun 25, 2013
Company: 1C Company

You can export your data from MSSQL to Excel and then to your 1C application, or add your SQL sources to the 1C application as External data sources, select data with query, process it, and write to catalogs.

1C Company support team
 
#3
People who like this:0Yes/0No
Administrator
1C:Professional
Rating: 8
Joined: Jun 25, 2013
Company: 1C Company

Quote
And have a program testing module in 1C ?

User action log converter could help you with testing.

1C Company support team
 
#4
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

Tnx, 1C administrator. I added the external data processor,but this error occured  when i run program  " ODBC error SQLSTATE: IM002 "

Edited: s bs - Jan 09, 2014 06:01 AM
 
#5
People who like this:0Yes/0No
Administrator
1C:Professional
Rating: 8
Joined: Jun 25, 2013
Company: 1C Company

You just added external data sources and got this error, right?

1C Company support team
 
#6
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

yes,

 
#7
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

this error

Edited: s bs - Jan 09, 2014 06:01 AM
 
#8
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

check dbo_customer -> connect -> error

 
#9
People who like this:0Yes/0No
Administrator
1C:Professional
Rating: 8
Joined: Jun 25, 2013
Company: 1C Company

Click General options... and fill Connection string with the string you specified in designer mode for the current external data source.

1C Company support team
 
#10
People who like this:0Yes/0No
Just came
Rating: 1
Joined: Dec 3, 2013
Company:

Thank you very much, this is working :)

Edited: s bs - Jan 09, 2014 06:01 AM
 
Subscribe
Be the first to know tips & trick on business application development!

A confirmation e-mail has been sent to the e-mail address you provided .

Click the link in the e-mail to confirm and activate the subscription.