8.3.12.1440 Fails to open form with dynamic tables



This forum is intended for cases when a problem can not be solved due to restrictions of the platform: a bug or lack of functionality.

#1
People who like this:0Yes/0No
Interested
Rating: 34
Joined: Oct 27, 2011
Company: Abaco Soluciones S.A.

I have a form with some dynamic tables which represent a state of document posting. This form works just fine with version 8.3.6 and sometimes with older versions (it depends on compatibility selection).
Without compatibility mode on version 8.3.12.1440 it fails with an error.

Unrecoverable error
Error executing the query POST to resource /e1cib/logForm:
, reason:
SDBL error:
Identifier, or '(' expected

It seems like it fails querying server, but I have no idea how to make a workaround for this.

   Quote selected text in answer   Name
#2
People who like this:0Yes/0No
Administrator
Rating: 16
Joined: Dec 4, 2017
Company:

Dear Alexey,

You can try applying the verify and repair command to the infobase.

To be able to reproduce the issue, we need to get a sample configuration (*.dt file) from you.


Best regards,
Vladimir Gurov

1C Company support team
Quote selected text in answer   Name
#3
People who like this:0Yes/0No
Interested
Rating: 34
Joined: Oct 27, 2011
Company: Abaco Soluciones S.A.

Vladimir, to reproduce the issue you can:

1. Go to accounting manual entry (Contabilidad -> Asiento contable)
2. Click Dr/Cr button with will show document post result.

If the Infobase in 8.3.6 compatibility mode this will present everything just fine. If you change configuration compatibility to 8.3.12 this will cause platform failure.

I have sent you pm with Infobase dump.

Quote selected text in answer   Name
#4
People who like this:0Yes/0No
Administrator
Rating: 16
Joined: Dec 4, 2017
Company:

Dear Alexey,

We managed to reproduce the issue with the sample you sent us.

Now we are investigating its root cause and will return with results soon.

Best regards,
Vladimir Gurov

1C Company support team
Quote selected text in answer   Name
#5
People who like this:0Yes/0No
Interested
Rating: 34
Joined: Oct 27, 2011
Company: Abaco Soluciones S.A.

Vladimir, any news on the subject?

Quote selected text in answer   Name
#6
People who like this:0Yes/0No
Administrator
Rating: 16
Joined: Dec 4, 2017
Company:

Dear Alexey,

This issue is planned to be fixed in 1C:Enterprise Platform 8.3.14.

Best regards,
Vladimir Gurov

1C Company support team
Quote selected text in answer   Name
#7
People who like this:0Yes/0No
Interested
Rating: 34
Joined: Oct 27, 2011
Company: Abaco Soluciones S.A.

Dear Vladimir,

could they fix it in 8.3.12? It is a bug, it is not a feature. I am waiting for stable 1c Enterprise version from 8.3.6. It has been 4 year long wait. I can't wait 1 or 2 years more. Imagine, we still use 8.3.6 for production!

Quote selected text in answer   Name
#8
People who like this:0Yes/0No
Administrator
Rating: 16
Joined: Dec 4, 2017
Company:

Dear Alexey,

Our developers included a fix of this issue in the 8.3.12 plan.

Best regards,
Vladimir Gurov

1C Company support team
Quote selected text in answer   Name
#9
People who like this:0Yes/0No
Administrator
Rating: 16
Joined: Dec 4, 2017
Company:

Dear Alexey,

Preliminarily, let's plan for the fix's availability in 8.3.12 in two months.

Best regards,
Vladimir Gurov

1C Company support team
Quote selected text in answer   Name
#10
People who like this:0Yes/0No
Interested
Rating: 34
Joined: Oct 27, 2011
Company: Abaco Soluciones S.A.

Thank you for the update!

Quote selected text in answer   Name
Subscribe
Users browsing this topic (guests: 0, registered: 1, hidden: 0)